Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2020

  • Whatsapp

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Terbaru  – Kata kata bahasa jawa lucu dan gokil Bentuk hiburan yang
sangat sederhana saat ini adalah yang berisi
kata kata yang memudahkan orang untuk dapat tertawa dengan berbagai
macam cerita ide atau pun gagasan dikemas dengan sebuah gambar yang
berisi kata kata lucu yang sering kita lihat digunakan dalam bentuk meme
comic,,

Baca Juga : Kata Kata Galau

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2020

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa

Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu akhire di obral. #sewutelu

Bukane ora duwe pacar, mung lagi ora kepengin pacaran bae.

Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.

Cieee sing arep malem mingguan neng ngumah bae tapi wis rapi.. #mubah

Dina jemuah semoga nggawa berkah, ilang susah ati bungah.

Esuk esuk kuwe mikire sing apik apik bae ben tentrem atine. Nek mikire elek terus, kapan bahagiane?

Fans Barcelona kepriwe kabare? Ngising lancar?!

Gantenge secukupe bae lah, kelewihen mbok malik dadi srigala.

Hawane panas pisan.. Rasane kaya krungu kabar mantan mbojo.. *nyemplung kedung*

Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop. Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop).

Jenenge wong urip ya mesti ana masalah, wong wis ora urip bae masalahe cokan urung rampung.

Jere sih, nyong kuwe ganteng. Tapi sayang jarang warase. | Lah, genah gemblunge kuwe sing marai ganteng.. #bangga

Jomblo kuwe kudu kreatif, senajan ora duwe pacar tetep bisa malem mingguan. #karopacarewong

kabeh tugas kuwe gampang, nek ora usah di garap.

Ketemu kuwe nggo ngobrol, nek ketemu tapi dolanan hape dewek2 mending turu bae.. *banting hp* *tutur maning* *eman2*

Kos kosan kuwe panggonan sing paling irit nggo pacaran. Murah meriah, wedang bening segendul bae cukup. #tipsDaplun

LDR kuwe ya kaya pacaran karo medi, langka wujude.

Manusia setengah baya kuwe maksude mahluk separo wong separo baya?! #medeni

Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh..

Mentri sing ngurusi jomblo ora ana kiye?? Padahal kuwe devisa negara sing melimpah sing kudu dilindungi.

Motormu nek ora tau ana sing mbonceng, dimodif kaya MotoGP bae..

Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna. Kecantol wong lia tembe ngrasakna.. #kawus

Nek apa apane gampang, menungsa ora tau sinau.

Neng dunya kiye akeh wong ayu, tapi koe sing paling ayu neng atiku.. #eaaa (soale koe tok sing gelem karo nyong)

Jomblo kuwe kudu kreatif, senajan ora duwe pacar tetep bisa malem mingguan. #karopacarewong

Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan.

Nyong anane kaya kiye, nek koe ora trima ya nganah nggolet liane bae. #sikap #sokpayu

Arep diomongna apa maning. Dewek ora bakal dadi siji. Koe neng kana nyong neng kene, snajan atiku milih koe..

Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.

Sing sesuai karo kriteria kuwe akeh, sing gelem kuwe sing ora ana. #JombloKuweSederhana

Nek apa apane gampang, menungsa ora tau sinau.

Gantenge secukupe bae lah, kelewihen mbok malik dadi srigala.

Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe.

Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.

Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu akhire di obral. #sewutelu

Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh..

Bukane ora duwe pacar, mung lagi ora kepengin pacaran bae.

Neng dunya kiye akeh wong ayu, tapi koe sing paling ayu neng atiku.. #eaaa (soale koe tok sing gelem karo nyong)

Dina jemuah semoga nggawa berkah, ilang susah ati bungah.

Jenenge wong urip ya mesti ana masalah, wong wis ora urip bae masalahe cokan urung rampung.

Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.

enek masjid mung disawang

al-qur’an digawe pajangan

jare ngaku islam

nangeng ora tau sembahyang

ayo podo tobat

ojo kakean maksiat

perbanyak sholat

dan zakat

ben iso selamat

dunia akherat

okeh cewek suale ngisor dengkul

jare lak gag ngono ora gaul

trae zaman iki zaman edan

lak gag melu edan ora keduman

ojo lali sholat dan zakat

soale dunyo iki meh kiamat

okeh menungso podo sambat

janjimu sakmono tresnamu gede

nyatane sak iki kok tinggalne

uwong urip kabeh pancen butuh duit

yen wes sugih duit ojo patek medit

duit iku kadang jadi penyakit

sugih duit lali ngaji lali masjid

golek duit ojo nganti ninggal sholat

yen wes sugih duit ojo lali zakat

seng ileng emak bapak

seng mikir tonggo

kadung wes enak

lali nang sopo-sopo

dino iki aku kelingan

perawan ayu konco sekolahan

bantal guling tak sayang sayang

nganti koyok wong kedanan

Terus terang aneh rasane

digoyang kroso enake

tambah gawe roso senenge

Wong wedok gag cuman siji

ketimbang gawe loro ati

nyapo tak pikiri

kadange mlumah mengkurep

teko mburi teko ngarep

tambah tingkah tambah mantep

kadang nesu tapi arep

hang isun engeti waktu mageh demenan

susah seneng diroso bebarengan

hang isun karepi yo mong sesandingan

sak iki mung kari angenan

langite seng kiro padang maneng

ulane seng kiro njumbul maneh

seng kiro madangi ati isun iki

seng kiro ngancani ati hang sepi

seng ono isun lan riko

pisah selawase jodo seng ono

seng kiro maning sun ketemu riko

seng kiro maning sun nyanding riko

Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna.

Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.

Wong wadon nek lagi mutung kuwe pelampiasane meng panganan. Mangane akeh, lemu ora urusan.

Urusi disit uripmu sing bener, tembe ngurusi wong lia.

Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe.

Ketemu kuwe nggo ngobrol, nek ketemu tapi dolanan hape dewek2 mending turu bae.. *banting hp* *tutur maning* *eman2*

Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna. Kecantol wong lia tembe ngrasakna.. #kawus

Pacarmu ora perhatian, trus koe njaluk tulung karo nyong, tek tulungi. Eh koe malah dadi seneng karo nyong. Salah?!

Wong sirik tanda ra payu.

Bbm sayang2 meng Sri malah salah kirim meng wong lanang. 🙁

Nek wis ngucapna met bubu kan wis rampung tugas dadi pacar dina kiye. Ngesuk maning. #PacaranKuweSederhana

Mas koe berubah | Berubah kepriwe dek?? | Berubah dadi power rangers pink | ….

Lumayan duwe mantan akeh, kena nggo crita anak putu.

Ora papa dadi mantan, sing penting wis tau nyicipi. #apane

Akeh pegawean mumet. Ora duwe pegawean lewih mumet. 

Awake bareng, atine ora. Atine cemantel neng awake wong lia.

Preine kurang suwe.

Sugeng Taun Anyar. Dongane esih pada karo taun wingi.

Mlebu wc siki, metu mengko jam rolas liwat. Ngising setaun.

Sebenere sih cukup, mung kurang bersyukur bae.

Meng pasar malem tuku balon, hawane adem enake kelon. #eh #uteke

Yakin wong kuwe mesti dadi jodohmu? Sing wis nyebar undangan bae ana sing ora sida.

Aja cokan majang foto artis idolamu. Pacarmu ora se-ganteng/ayu kuwe, adoh. Melas..

Di elingna mangan neng pacare apa gawe wareg? Pangan kuwe hape.

Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe.

Nyong anane kaya kiye, nek koe ora trima ya nganah nggolet liane bae. #sikap #sokpayu

Nyong sih wonge kepenakan. Udu pacare tapi gelem bareng ya kepenak bae. Ora maksa ikih.

Olahraga kuwe penting, contohe joging. Sapa ngerti ketemu jodohe. #modus

Pacarmu ora perhatian, trus koe njaluk tulung karo nyong, tek tulungi. Eh koe malah dadi seneng karo nyong. Salah?!

Pembalap : muteri sirkuit nggolet piala | Jomblo : muteri GOR/alun-alun nggolet mangsa.

Pembalap : nikung miring ben motore ngebut nambah kecepatan | Jomblo : nikung pacare wong ngrebut dadekna gebetan.

Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.

Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe.

Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.

Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat. Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.

Sing sesuai karo kriteria kuwe akeh, sing gelem kuwe sing ora ana. #JombloKuweSederhana

Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan.

Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna.

Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.

Urusi disit uripmu sing bener, tembe ngurusi wong lia.

Wis jam semene bae nyong esih mikirna koe, kurang apa maning jajal, kurang apa??

Wong wadon nek lagi mutung kuwe pelampiasane meng panganan. Mangane akeh, lemu ora urusan.

Pos terkait

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *